En mysig och lugn kväll …

Igår landade jag i Stockholm runt 15 tiden för att ta mig till stan, gå in i LV butiken då jag skulle kolla om den väska jag vill ha fanns där men fick där reda av en otrolig trevlig tjej hur svår den är att få tag i men kom ut med en present från en vän som fick mig i några minuter glömma bort allt annat …

Tog sedan båten till Hotel J där vi stannade och åt en god sallad på restaurangen nere vid hamnen innan det var dags för incheckning.

Fick ett fantastiskt rum (tror tom. att jag har bott i exakt samma för ett par år sedan) med stor balkong och en fantastisk utsikt. Ett rum kan knappast bli bättre än så här en solig dag i Stockholm…

Här satt jag en bra stund med ett glas vin och bara njöt av kvällen och lugnet. Hur skööööönt som helst kan jag lova efter dessa ledsna dagar som har varit.

 

Idag har jag istället umgåtts med min väninna Mikkan men lite om vår dag senare, nu sitter jag och väntar på flyget som ska ta mig hem till min dotter och lilla Molly …

2 thoughts on “En mysig och lugn kväll …

  1. Såå tråkigt att läsa om er lilla Knut. Jag bävar för den dagen då jag själv måste ta bort min lilla. Då behövs lite annat att tänka på också. Jag hängde också på den restaurangen samma kväll. Det var gott o mysigt. Åker iofs dit hyfsat ofta när det är fina kvällar. Sänder dig kraft o styrka nu när det är kämpigt. Ha det bäst. Kram

    1. Ja, så fruktansvärt när de lämnar oss och Knut och jag har varit tillsammans hela dagar vilket är kanske lite ovanligt så saknaden är enorm … men nu är jag tom på tårar så livet fortsätter med en ny stjärna i himlen och en mindre på mindre … Kram på dig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *