När stressen hamnar i något viloläge …

Igår vaknade Knut och jag i Varberg för att runt lunchtid åka hem. Skönt att få lite miljöombyte om även för mindre än 20 timmar =)

(Tishan från One Teaspoon och vita Please Jeans finner du HÄR)

Vilken värme även idag och riktigt synd att behöva sitta inne idag för att plugga. Medan de jag vet i klassen har redan tagit sig igenom halva hemtenta vi har fått så har jag bara läst en kapitel i en av de alla böckerna vi ska läsa så borde känna av lite stress speciellt med tanke på att butiken ska vara öppen både imorgon fredag och lördag för den fantastiska utförsäljning som nu har startat med rabatter på mellan 60-80%, missa inte att titta in!

När jag är stressad lägger jag dock kroppen i något viloläge så s n a r t  ska jag sätta mig och titta på första frågan då målet är att en (kanske två) frågor ska besvaras idag. Tyvärr är svaren på varje fråga på ca 2 sidor så inga korta svar här minsann …

Började dock min dag med att fixa naglarna kl. 8 för när mycket annat känns mindre bra gäller det att kunna fixa det man enkelt kan =)

Nu har jag slängt in sängkläderna i tvättmaskinen så att jag kan lägga mig och plugga i sängen senare idag med doften av nytvättad och så ska jag fixa lite med annat innan jag sätter igång med mina studier.

Molly ligger på balkongen då hon älskar värme medan Knut ligger svalare på golvet inne i lägenheten. Hundar och katter tycker allt lite olika ibland …

Nu ska jag ägna mig åt lite diverse saker innan rättspsykologin väntar …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *