De där frågorna där svaren blir aldrig rätt …

Först och främst ber jag om ursäkt om jag har raderat någons kommentar men har haft en massa spam mail så har raderat typ 1000 om dagen. Nu har jag dock fått tummen ut och köpt det där verktyget online som stoppar de så vanliga kommentarer inte försvinner bland mängden av allt det som inte hör hit =)

Ler åt rubriken i detta inlägg för den är, enligt mig själv, väldigt sann. En vän berättade häromdagen att dottern gått upp i vikt och fick av henne frågan man verkligen inte vill få. Hon frågade honom om han tyckte det syntes vilket gjorde att han hade två möjligheter där utgångspunkten var dock givna. Säga att ”nej, det syns inte” och få som svar ”varför ljuger du?” eller berätta på ett smidigt sätt att några kilon syntes vilket blev hans svar. Dottern blev sur och stängde in sig i sitt rum.

Lite pga. av att jag inte har kunnat springa eller tagit några pw (väntar fortfarande på den där operationen) så har jag själv gått upp 3-4 kilon, 5 om jag vill gå ner till det jag tycker är ok för min kropp och skulle definitivt inte ställa den typen av fråga. Är ju trots allt 46 år och vet att den typen av frågor leder bara till irritation oavsett svaret.

Som exempel på sådana frågor minns jag när jag redan för 20 år sedan pratade om min resa till Montana med den kille jag var tillsammans med då. På den tiden ville jag åka dit i 2-3 månader och när jag delade med mig av mina tankar till honom insåg jag hur svårt det kan ibland vara att vara man.

Vid ett tillfälle kommenterade han min resa med ”tycker inte att du ska åka för kommer att sakna dig …. (och lite sånt man säger när man är något kär)” och fick som svar av mig ”självklart ska jag åka för det är en drömresa och älskar du mig vill du mitt bästa”. Vid ett annat tillfälle kommenterade han med orden ”tycker verkligen att du ska iväg på din drömresa” men inte det heller var det rätta då jag blev sur över att han inte var lite emot att inte se mig på några månader.

Bara att konstatera att vissa svar eller kommenterar blir aldrig bra oavsett hur ärlig eller omtänksam man vill vara =) Själv fick jag höra att ”nu tycker jag att vi ska ut på en promenad” vilket jag direkt tolkade som att personen i fråga såg de där kilon för mycket och ja, de ska ner innan 6/7 då vi åker till Marbella =)

Glöm inte LAGERUTFÖRSÄLJNINGEN hos La Vendetta Clothing imorgon fredag 11-17, lördag 10-14, 60-80% rabatt!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *