Att komma på hur jag ska tjäna miljarder …

Igår kväll blev jag dålig med tryck över brösten och ja de där symptomen man blir lite små rädd av men som jag har lärt mig har med annat att göra där stress av olika slag är största faktor. Vaknade dessvärre med samma känsla så hoppas att lite kaffe med Babis och Company samt en förhoppningsvis bra dag i butiken kan få mig att andas ordentligt igen. Förutom allt så har jag den där stora hemtentamen som jag har skrivit 1/2 sida på och vet inte riktigt hur jag ska hinna … men men …

Som någon sa ”allt ordnar sig till slut och ordnar det sig inte så var det inte slutet” Vilket fantastiskt citat!

Igår kväll kunde jag dock inte annat än skratta när min dotter som igår var hos sin pappa med familj skickade mig några sms där hon skrev att hon önskade sig en stjärna.

Bild 1

Kom på när jag läste hennes sms att jag för nog ca 20 år sedan köpte en stjärna till mig själv och året därpå även tre träd i Amazonerna. Vet dock inte var det där beviset om att jag äger en stjärna är och inte heller om jag har rättigheten att bygga en koja på mina träd om jag nu skulle vilja dra mig tillbaka från allt.

Medan jag svarade på hennes sms så tänkte jag att det kanske finns flera än mamma Castellari som redan har köpt en stjärna och dotter Castellari som vill ha en som skulle vilja köpa sig en?

Det måste vara den alldeles ultimata affärsidén och den kommer jag på i 46 års åldern efter 550 universitetspoäng och tråkiga erfarenheter i butiksbranschen … Inget lager (stjärnorna finns ju där) inga mellanhänder och med enda utgift lite marknadsföring och möjligheten att skriva ett snyggt intyg om sitt stjärnägande. Hur bra är inte detta? =)

Bild 3

Var nu ”tvungen” att reka lite och kolla priset som andra tar. Det bästa att vi kan sälja samma stjärna för vem kan veta att ngn annan har den också? =)

DENNA sida kan man tom. välja om man vill ha en Scarlet stjärna för 599:- eller en Supernova för 1999:- … Ska självklart lägga mig 100:- billigare eller kanske ge till de som köper en stjärna ett träd i Amazonerna på köpet =)

Men hur många kan jag sälja egentligen, hur många stjärnor finns det i rymden? Googlade så klart för en affärsidé kräver lite research …

Allvarligt om ett mellanpris på en stjärna är ca 900:- förstår du hur rik man kan bli på detta??? =)

Min, dotterns, syskonbarnens och kommande barnbarnens framtid är tryggad … Njuter redan =)

Vad vore livet utan lite humor? <3

2 thoughts on “Att komma på hur jag ska tjäna miljarder …

  1. Usch! Du har inte uppdaterat och pratar om tryck över bröstet – blir lite orolig!! Hur mår du? Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *