Landvetter & högsommar vid kusten …

Igår började jag dagen med att vikariera lite för att sedan köra min mor och hennes kompis till Landvetter då de åkte på en veckas charterresa till Kalabrien (Calabria). Hoppas hoppas att de får en fantastisk vecka för man behöver komma bort från allt ibland, se nya platser, möta nya människor och få nya minnen.

När jag hämtade henne satt vi på hennes balkong en stund och till er som har frågat så är hon 69 år och singel ifall du känner ngn som skulle kunna bli min och min systers styvfar =)

Mor och kompisen Barbro redo för Italien innan jag körde de mot flygplatsen.

Sedan åkte jag hem, packade ner lite kläder och åkte till Varberg med Knut. Då det var varmt så hade jag med mig vatten i bilen till honom och vi hade ett litet stop på vägen så att han kunde få svalka sig. Snälla, ni som har hund, var försiktiga och lämna aldrig hunden själv i bilen. Det blir så varmt så fort …

Väl framme tog en kompis och jag med oss lite picnic och så satte vi oss och njöt av denna sommardag alldeles bredvid nudiststranden för män. Är det inte lite märkligt att ha en sådan strand precis där alla är? Borde det inte vara mer avskiljt eller är det bara jag som är lite känslig i frågan om att jag vill välja när jag vill se en man naken? =)

En varningskylt fanns dock men såg den först efter synen av några vita rumpor =)

Riktigt sommarvärme i maj och man kan inte annat än att undra hur sommaren blir … Kan vi kanske äntligen få den varma och sköna sommaren som alla längtar efter?

You hav to trust your own madness, min senaste tatuering som även Tania gjorde … En kompis tatuering helt enkelt =)

Det blev sedan en lugn kväll med havet som utsikt för att vakna till ännu en vacker sommardag <3

 

One thought on “Landvetter & högsommar vid kusten …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *