Ett litet träd av limoni …

Vilket väder vi har haft idag!!! Dagen startade för min del när jag gick upp 4.30 på morgonen för Tania och jag har insett att tränar vi inte kl. 5 på morgonen så blir det inte av så kl. 5 hämtade hon upp mig för lite morgonträning. Pia anslöt sig snabbt så vi körde lite olika övningar.

Till jobbet för att kasta en massa sopor och så hem igen då en vän kom förbi och så åkte vi och köpte ett litet citronträd som jag nu har på balkongen.

Ligger efter med pluggandet men det får nog vänta ytterligare en dag då jag ska vikariera hela förmiddag imorgon, köra mor och en väninna till Landvetter då de ska en vecka till Kalabrien och efter det ska Knut och jag dra oss mot kusten för lite sol och avkoppling ifrån vår lilla småstad.

Butiken är öppen fredag 11-17 samt lördag 10-15 och då fortsätter så klart vår utförsäljning … Missa inte den.

Nu längtar jag efter en god natts sömn <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *