När man förlorar 500:- …

Idag har det varit ett något intensivt dag. Först till Göteborg, sedan till Borås för att vikariera som lärare i psykologi och sedan till butiken för att fortsätta prismärka med de där röda lapparna som gör att man kan påstå att man tjänar pengar på att shoppa =)

Imorgon bitti ska jag ta bussen till Göteborg vid 7.30 då vi ska ha en föreläsning kring begreppet ”trovärdighet” samtidigt som jag nu väntar på resultatet från två salstentor … Håller tummar och tår …

Ni kanske minns (tyvärr =) att Tania och jag hade ett vadslag kring 60 sockerfria dagar men förutom sockerfria så skulle varken bröd och en massa annat gott få ätas. Hade då vi startade sagt till min kära dotter att vi skulle betala henne 500:- var då jag var helt säker på att detta ska vi allt hålla M E N vi har fuskat och gott var det =)  Då Tania skulle själv till Göteborg så åkte vi tidigt tillsammans och stannade åt tog en mumsig frukost på ”Egg & Milk” som har amerikansk som tema. Allt från bagels till panncakes, you name it…

Fick en stund senare detta meddelande via insta story av min spiondotter =)

Hahaha! Den där lilla detektiven studerar mina kort lite för noggrant. Hänvisade till att hon själv lovar dagligen att städa efter sig men aldrig gör och visst ska jag försiggå med gott exempel kan man tycka vilket man är fri att göra =)

Nu är klockan dock 23.30, Nicole ligger i sitt rum och förhoppningsvis sover och jag ligger i mitt med Molly vilandes på mina ben. Efter föreläsningen imorgon blir det direkt hem för att gå ut med Knut och sedan direkt till butiken då Tania och Pia kommer och hjälper mig att prismärka färdigt, plocka fram och göra lite iordning i butiken så att vi kan öppna på lördag kl. 9 med vår lagerutförsäljning.

Godnatt <3

 

3 thoughts on “När man förlorar 500:- …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *