Imorgon kl. 9 är det dags …

Vilken dag! Först en intressant föreläsning i Göteborg för att sedan åka direkt hem, springa ut med Knut och gå direkt till butiken där jag, Tania och Pia var fram till ca 22.30 med ett avbrott för lite souvlaki på restaurang Oliven dit även Marcus (Tanias man) och hennes barn följde med. Så roligt att se att det var fullt vid alla borden för alltid trevligt när man ser familjer, par och vänner sitta och njuta av god mat och umgås.

Vad hade jag gjort utan dessa fantastiska vänner som idag tog sig tiden en fredag kväll och släppte det där fredagsmyset för att komma ner och hjälpa mig och riktigt rörigt var det innan Pia styrde upp oss =)

Precis vad vi behövde och gott var det =)

Denna gång känns det inte alls vemodigt att ha en utförsäljning för jag är så klar med butiken som ma kan bli. Redan för 2 år sedan sa min psykolog (då jag gick till en duktig sådan då) att jag är en person som behöver tänka och inte passar att stå i butik. Det tog dock dessa två år för att konkretisera detta . Istället för vemodigt känns det så otroligt skönt att äntligen ha kommit hit så ser fram emot morgondagen och hoppas att många har fått reda på denna utförsäljning.

Imorgon öppnar vi upp dörrarna kl. 9 och det mesta ligger på 200:-/300:-/500:-/700:- . Du har helt enkelt ett fantastiskt tillfälle att fynda med 60-80% rabatt!!!

Mobilbilder får duga och nu ska jag faktiskt lägga mig då klockan har hunnit bli halv ett på natten och kl. 7.30 ska jag möta upp Tania och Pia för en kaffe innan det är dags att gå till butiken.

Godnatt på er <3

 

4 thoughts on “Imorgon kl. 9 är det dags …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *