Varför lagerutförsäljning?

Många som ställer mig frågan kring anledningen till den stora lagerutförsäljningen som startar kl. 9 nu på lördag och som vissa har kanske redan förstått är anledningen den enkla att jag är trött på att ha butik.

Jag har suttit där själv från 9-18 nästan varje dag de senaste 3-4 åren, något som har mer eller mindre gjort att jag börjat prata med skyltdockor  (inte den mest givande konversationen direkt =) Ett litet alarmerande tecken kan vissa tycka … Ensamheten på jobbet, alla de faktorer som gjort att lönsamheten uteblivit (från vägarbeten utanför butiken i flera månader, väder, andra butiker som tar in samma märken och kanske en för liten yta) och att jag mentalt stagnerat och tappat lusten har nu gjort att det är dags att vända kapitel eller så slänger jag hela boken och börjar på en ny sådan helt och hållet =)

Lagerutförsäljningen startar nu på lördag kl. 9 och så kommer den att pågå under hela maj månad (de dagarna jag kan ha öppet) troligtvis även en bit inne i juni då butiken kommer att fyllas på varje dag med något från lagret. Allt kommer nämligen inte att få plats från dag 1, så stort lager har jag idag eller så liten är butiken …

Oavsett så väntar en massa snygga plagg på er och priserna är som sagt helt fantastiska för er som köpare, 60-80% rabatt på ordinarie pris!!!

La Vendetta Clothing, Västerlånggatan 30-32, Borås (mitt i centrum, bredvid blomsterbutiken Buketten)

Instagram: @lavendettaclothing

Kontraktet på hyreslokalen har vi i 3 år så om någon är intresserad får man gärna maila oss på info@lavendettaclothing.se. 

Som ni kanske har märkt är jag inte så aktiv på bloggen just nu men försöker få ihop allt från kommande utförsäljning och allt jobb med det, mina egna studier i rättspsykologi och de timmar som jag vikarierar som lärare i psykologi. Kanske inte så konstigt att jag är snurrigare än vanligt dessa dagar för att inte tala att man även kan addera på det en massa tankar kring framtiden. Tror att jag kommer att behöva lite semester sedan …

Vet inte om detta är ett utförligt svar till frågan som jag får från många olika håll just nu tillsammans med den ständiga följdfrågan om planerna kring min egna framtid. Just det har jag inte någon som helst aning om så får återkomma den dagen jag vet för just nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra när jag blir stor =)

Tania tycker att jag borde jobba på italienska konsulatet då hon har en bild om att jag trippar runt i klackar och pennkjol, eller att jag tar Leif G.W. Perssons jobb (finns bara en som honom), själv känner jag för att bli eremit eller nunna på något kloster i Italien, kontraster helt enkelt.

Hade jag fått välja helt fritt hade jag tagit en termin och ”bara” pluggat för att komma ikapp mig lite i tankarna och få tänka klart lite kring vad jag faktiskt vill då jag gissar att den där flytten till en lyx ranch i Montana eller Colorado är lite svår att förverkliga just nu liksom att flytta till Florida eller någon annanstans på denna jord … Det kommer dock ngn dag …

Hoppas att ni hjälper mig att sprida kommande utförsäljning för det vore jag väldigt tacksam för <3

 

4 thoughts on “Varför lagerutförsäljning?

  1. Hej

    Oj vad trist att dina fina kläder som du köper in inte kommer att kunna köpas mera, eller är det butiken som försvinner och så sköter du webbshopen?
    Men jag förstår dej att arbeta så som du gjort funkar ej i längden…Jag önskar dej lycka till med allt och jag beundrar dej att våga ändra
    Kram

    1. Webshopen kommer att finnas kvar Nettan med få utvalda märken och då sådana som inte finns att köpa i Sverige. För mig är något exklusivt något som man inte finner i var och varannan butik/webshop nämligen <3

  2. Håller med ovanstående om att det är synd att butiken ska stänga . Men tur att du ska ha kvar webbshoppen . Men jag förstår att arbeta själv inte är så kul i längden , blir ensamt . Men din butik är verkligen min favoritaffär. Så mycket fint som jag har handlat hos dig . Önskar jag bodde närmare Borås då skulle jag komma å handla på Lördag. Kram å lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *