Almenäs och vernissage …

Efter mina vanliga morgonrutiner så mötte jag upp Tania och familj då hennes dotter Mikaela hade köpt (med Tanias hjälp =) en present till mig som jag tog emot med öppna armar. Ska visa vid senare inlägg men det är en underbar t-shirt från italienska märket Happiness, ett vi hade i butik och som gillades mycket. Fick en i Hermés stilen att matcha med mitt skärp, hon tänker på allt Mikaela =)

Ute på Almenäs har nu kaféet öppnat och det är nya personer som driver den. Blev så glad när jag såg att de hade ett bra utbud och jag hoppas hoppas att många boråsare hittar dit och stödjer verksamheten genom att fika där. Tania och jag åkte dit då vi såg att de hade en liten vernissage på övre våning med tavlor från lokala konstnärer.

Vi kände för en snabb utflykt och tog del av lite lokal konst.

Från Almenäs till Göteborg då Tanias son hade varit med sin pappa i Göteborg och vi hämtade honom men vi passade även på att ta en lunch på SAK, en svensk amerikansk restaurang som min dotter och hennes kompisar älskar att gå till när de åker dit.

Jag tog köttbullar för måste erkänna att jag äter väldigt sällan denna annars vanliga svenska rätt. Maten var god men tycker nog att servicen eller bemötandet fanns det lite att jobba med men de som var där kanske hade en dålig dag och ville helst vara lediga.

Vi tog en liten runda på NK mest för ”titta men inte köpa” (tråkigt nog =) och så hemma till småstaden igen för att nu ha tittat färdigt på alla avsnitten av Suites.

Nu ska jag lägga mig för imorgon blir det morgonträning med Tania.

Buonanotte <3

Processed with VSCO with a5 preset

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *