Suites och kungligt bröllop …

Som jag ofta gör när försöker tvinga mig att inte ”tänka på allt” som tynger mig med en massa ? på flera olika håll kollar jag på serier/dokumentärer. Just nu är jag på säsong 5 i serien ”Suits” som jag måste säga jag gillar trots att den inte handlar om gärningsmannaprofiliering.

Snygga människor, alltid välklädda, intelligenta, ni vet … De har satt ihop en kompott av olika personligheter, utseenden som de flesta kan identifiera sig trots att man inte jobbar på denna juristbyrå i NY och trots att man inte har en examen från Harvard.

Hörde precis i serien en replik som jag bara älskar, när sekreteraren Donna går till juriststudenten Rachel med en förlovningpresent och orden ”Lova mig att oavsett vad som sker i mitt liv känn dig inte dum som berättar om alla bra saker i ditt liv”. Bara älskar orden <3

Apropå förlovning och bröllop ska Meghan Markle (som spelar en av karaktärerna i serien) gifta sig även på riktigt men dock inte med någon som jobbar som jurist men med en som är prins och då inte bara i symboliken men som har denna titel på riktigt. Prins Harry, Dianas son, och Meghan Markle ska gifta sig nu i maj.

Jag är definitivt inte intresserad av kungligheter men om detta bröllop visas på tv så tänker jag inte missa det.

Nu ska jag återgå till ett avsnitt till av Suites innan jag ska ta tag i denna dag.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *