När man börjar oroa sig för Knuts hälsa …

Nicole har jobbat sin allra första helg hos någon som inte tillhör familjen så idag när jag skulle hämta henne på ett lager i Viared där hon har varit och prismärkt en massa kläder så åkte Knut och jag lite tidigare så att vi kunde få lite syre ute i Viared där vi stannade för en liten promenad.

Tyvärr har min lille pälsboll den senaste tiden varit väldigt andfådd när han går så tänker be veterinären göra en riktig undersökning på honom, för han är trots allt 11 år och har aldrig varit sjuk under alla dessa år och så ska jag boka tid så att han blir klippt innan värmen kommer.

Jag satte mig en stund så att vi kunde bara njuta av lite frisk luft. Mina Mou boots i sneakers model i guld var jag den enda som beställde in till Sverige, 4 par beställde jag och 1 av de har jag självklart själv. Flera Mou finner du HÄR 

Nicole är nu hämtad, Knut rastad och snart kommer Nicoles kompis Matilda då tjejerna ska imorgon till Göteborg för lite sommarshopping. Själv ska jag till butiken för att prismärka inför vår lagerutförsäljning, mer info om detta i nästa inlägg <3

 

4 thoughts on “När man börjar oroa sig för Knuts hälsa …

  1. Denna söta knut, nä man kan inte va på topp i hög ålder förhoppnings vis har han några år kvar ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *