Att skriva tenta och nu ta helg …

Igår var jag hemma i Borås vid 19 tiden efter mina 2 dagar i Bologna för att redan denna morgon åka och skriva en tenta i Göteborg som jag mer eller mindre är precis hemkommen från.

N U ska jag minsann ta helg och bara ligga i sängen och titta på Netflix medan Nicole gör likadant i sin säng efter att ha jobbat sin första dag på ett lager som hon även ska sommarjobba några veckor hos. Båda är lite trötta och att det är lördag och man borde vara ute och umgås är inte riktigt vad som står på vår prioriteringslista denna kväll för ingen av oss.

Istället köpte jag med mig lite thaimat till oss på vägen hem så att Nicole kan även ta med sig matlåda när hon ska jobba även imorgon. Jobb och matlåda, måste vara första gången för henne helt …

Din helg kanske blir mer innehållsrik än våra men jag är bara så tacksam för att jag åkte och skrev tentan då jag var lite osäker om det ens var någon idé och det känns som att jag borde ha klarat den men med risken att jag även kan ha väldigt fel då min intuitiva förmåga är inte alltid att lita på =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *