LAGERUTFÖRSÄLJNING !!!

Som jag har tidigare skrivit är det dags för att nu rensa lagret i butiken som består mestadels av vår/sommarkläder men även träningskläder, skor, väskor och lite andra accessoarer.

Vill du handla märkeskläder från bland annat For Love and Lemons, One Teaspoon, Juicy Couture, Karl Lagerfeld, Love Moschino och många många fler så har du nu möjligheten att shoppa dessa brands med en rabatt på mellan 60-80%!!! Allt finns inte ens i webshopen så missa inte detta.

Jag kommer att göra det så enkelt som möjligt för er kunder och prismärka det nya priset på röda lappar så att ni slipper själva räkna ut procenten. Olika klädstång med kläder för 200:-/300:- osv. så att det är så tydligt som möjligt (åtminstone vid öppning =)

Denna lagerutförsäljning kommer att starta på lördag den 5/5 mellan 9-16 !!!

När det gäller webshopen så är det mesta där redan på rea men lagerutförsäljningen kommer i första hand att vara i butiken.

Bor du inte i Borås kanske dags för en liten utflykt till vår småstad? Tror även att det är vårmarknad då så perfekt tillfälle att besöka oss.

Klänningen på bilden nedan är ett exempel på en som finns i butiken men inte i webshopen …

Butiken heter La Vendetta Clothing, adressen är Västerlånggatan 30-32 i Borås, mitt i centrum bredvid blomsterbutiken Buketten.

Jag är självklart väldigt tacksam om ni kan gilla och dela detta inlägg så att fler får reda på detta <3

VÄLKOMNA!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *