SURPRISE!!!

Som vissa av er kanske sett från insta story så åkte jag igår till min syster i Bologna, Italien för att överraska henne på sin 40 årsdag! Så otroligt roligt att bara stå där utanför dörren =)

SURPRISE!!!

En Insta bild från gelaterian dit vi gick igår kväll för det är mellan 25-28 grader här i Bologna. Då jag är här bara tills imorgon så hinner jag blogga detta snabba inlägg men lovar att imorgon kommer ett längre sådant med en massa bilder <3

Nu är barnen hos sin pappa efter en fantastisk mysig dag tillsammans och min syster och jag ska gå och ta en drink i solen för att sedan få sällskap av hennes kille då de åker iväg i ett par dagar och tur för mig går deras flyg samtidigt som mitt.

Nu väntar som sagt en härlig kväll i min fantastiska hemstad <3

 

One thought on “SURPRISE!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *