Xtra Borås

Idag kom ut en trevlig artikel i tidningen Xtra Borås och det gick inte att undgå detta när jag från bussen mot Göteborg och skola såg hur min väninna Tania hade bombarderat bilder och filmer om detta <3

Babis var visst lite stolt och mallig över att jag var med i en tidning =) och tack Tania för att du la ut och skickade detta.

Det är ganska märkligt hur man (jag i detta fall) fokuserar direkt på korten och kände att jag kanske skulle ha tvättat håret innan (en vecka hade gått =) Men om korten kanske speglar mig en trött dag så tyckte jag att artikeln var trevlig skriven så tusen tack Rebecca på Xtra Borås för en trevlig intervju.

Skickade detta till min dotter då det står självklart om henne och med den där förhoppningen att hon ska sänka sitt arvode när hon fotar mig i några sekunder. Jag tillhör nämligen inte de som har lyxen om att välja mellan flera bilder, själv får jag vara tacksam om hon tar ett par stycken =)

Nu blir det föreläsningar hela dagen vilket jag tycker är otroligt trevligt och följ gärna på insta story @michelacastellari

 

2 thoughts on “Xtra Borås

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *