Mina syskonbarn <3

Jag tror att det är lite svårt för någon som inte är uppvuxen i ett land och bor i ett annat att förstå känslan om att ha sitt hem på två olika ställen men så är fallet och just nu kändes det verkligen jobbigt att lämna min Bologna.

Sitter nämligen nu på flygplatsen i Köpenhamn och har några timmar att tillbringa här innan flyget tar mig tillbaka till Sverige och alla de där ? som väntar på en massa olika områden. Försöker dock att leva i nuet så länge det går även om just nu får villigt erkänna att jag lever mest på de två dagar som varit <3

I onsdags landade jag i Bologna kl. 1710 och tog direkt taxi till lägenheten där min syster bor. Hennes kille visste om min lilla överraskning så visste att hon och barnen var hemma efter att ha med honom tillbringat dagen med lunch och natur på ett ställe utanför Bologna. Hon uppdaterade mig under dagen med bilder från deras utflykt förhoppningsvis ovetande om att jag var på väg för självklart ville jag vara med lite denna dag då min lillasyster är 40!

När jag var framme la jag ut på insta story olika bilder med texter i tron att genom att tagga henne så skulle hon förstå att titta vidare på alla bilderna som följde men det som fungerar på filmer fungerar inte riktigt i verkligheten så hon förstod nog aldrig förrän Andrea (hennes kille) mer eller mindre tvingade henne att titta på bilderna och öppna dörren. Hahaha!

Efter att den halva chocken hade lagt sig, kramar hade utväxlats och presenter hade utdelats så gick vi till en gelateria för att njuta av en riktig italiensk glass att ta med oss till en närliggande park så att barnen kunde springa lite till och vi sitta i gräset och prata. Bologna har bjudit på fantastiskt väder, mellan 25-27 grader …

Leo ska börja spela fotboll bland de minsta men för Bologna, inte illa! Melissa sa att vi redan nu ska fokusera på att han blir proffs så att han bjuda oss på både det ena och det andra …  Forza Leo!!! Jag kommer helt plötsligt att bli väldigt fotbollsintresserad =)

På kvällen köpte vi med oss var sin pizza hem och bara njöt av att vara tillsammans. Vi glömde tom. att öppna flaskan Moet jag hade köpt med mig. Öl och pizza fick det bli för oss vuxna och det var alldeles perfekt <3

Skriver mer senare för nu ska jag gå och se om den parfymen jag vill ha har kommit ut på marknaden.

2 thoughts on “Mina syskonbarn <3

  1. Hej

    Vilken skojig och fin resa du gjorde, skulle du vilja flytta tillbaka till Bologna ?
    Vad stora barnen har blivit och så söt de är
    Trevlig helg
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *