Tenta skriven …

Idag är jag på jobbet i butiken med lite pulserande huvudvärk,och lite svårigheter med synen, inte den allra skönaste känslan direkt men får trösta mig med att jag är glad över att jag inte hade det när jag igår skrev tentan i Göteborg.

Huruvida det gick bra eller inte så har jag nog svårt att gissa mig fram till det. De flesta av oss i klassen tycker att denna tenta var svårare än föregående och själv fick jag till en början hoppa över fråga 1 som bestod av 3 frågor då jag inte riktigt förstod hur jag skulle tolka den. Hade nämligen läst just den delen som bäst aå ville inte missa viktiga poäng pga. en felaktig tolkning från min sida.

Skönt dock att den är gjord nu för har redan nästa den 28/4. Det är ju trots allt en kurs som fortlöper på heltid så kanske inte så konstigt att de sa från början att kursen gick inte att kombinera med jobb vilket är precis det jag och kanske ett par till i klassen gör.

Någon som dock älskar när jag läser är Molly för jag ligger oftast i sängen med papper och dator när jag pluggar.

IMG_4307

Hon lägger sig alltid på mina ben och rullar ihop sig där vilket gör att jag oftast ligger och tittar på henne än att läsa det jag borde =)

Idag är butiken öppen 11-17 och ikväll kommer på Instagram en tävling för visst är det roligt att ta chansen till att vinna något. Vinsten kommer att vara ett par Ray ban från Glasögonmäster så håll utkik där @michelacastellari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *