Solisar från Ray ban hos Glasögonmäster …

Idag kl. 7 mötte jag upp Tania för en mysig kaffestund innan jag gick till Sven eriksongymnasiet där jag mötte upp en av skolans gymnasielärare i psykologi som jag ska vikariera för vid 4 tillfällen inom 1 månad. Redan på torsdag direkt efter min lektion i rättspsykologi i Göteborg åker jag hem för att stå på andra sidan katedern =)

Från Sven eriksonsgymnasiet till Glasögonmäster för att köpa mina månadslinser men även för att prova några av sommarens nyheter gällande solisar. Man kan inte annat än att skaffa sig ett par nya varje år för hoppet om den där soliga sommaren finns alltid med.

Provade flera men då jag har riktiga höga hamsterkinder (och naturligt hamstriga är de också =) så är de solisar som passar mitt ansikte bäst de som kommer ut lite och som inte bara lägger sig och vilar på kinderna.

Fastnade framförallt för 2 par Ray ban och ett par från Prada men till slut efter att tre av tjejerna i butiken la sitt eniga veto fanns det inga tveksamheter.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

IMG_4313

På insta drekt @michelacastellari provar jag flera om du är nyfiken på nya solglasögon du också.

Här de från Prada som också var riktigt snygga <3

5932061C-AA3B-4C70-BDE3-4F04758EE74D-2811-0000026D1BCDA1FA

En massa nyheter hade kommit in från just Prada, Chanel, Celine, Ray ban och flera andra men själv blev jag nöjd med dessa snyggingar som kommer att förhoppningsvis användas flitigt denna sommar.

Processed with VSCO with a4 preset

Jag har i nog snart 10 år köpt mina linser i just denna butik som ska uppmärksammas lite extra för att de har en tradition om att vinna priset som Årets Butik i vår småstad vilket de förtjänar då de alltid är otroligt trevliga och tillmötesgående.

En liten kuriosa som är faktiskt rätt så rolig även om jag har skrivit om detta tidigare är att jag började med vanliga glasögon för kanske 13-15 år sedan. Köpte de just på Glasögonmäster men när jag hade haft på mig de i några timmar efter att ha hämtat de kände jag mig lite illamående så tog fram telefonkatalogen (ja, så gammal är jag =) där jag befann mig på jobbet, slog numret och ringde.

Förklarade att jag hade precis hämtat mina läsglasögon och att då jag mådde lite illa efter några timmar så undrade jag om jag skulle ha på mig de direkt hela tiden eller om jag skulle börja med någon timma i taget. Svaret fick mig att skratta och min kollega som satt bredvid mig vek sig i två =) Svaret löd nämligen ”Jag tycker att du ska ha de hela tiden för att du har nämligen ringt till Glasmästeri och inte Glasögonmäster”. 

Mamma Mia, behöll läsglasögonen på hela tiden =) Kan fortfarande le åt det och utan telefonkatalogen så uppstår inte riktigt samma problematik längre…

Nu ska jag dock ägna mig åt lite studier för en vän har varit här en stund vilket har gjort att mitt läsande inte riktigt har kommit i första hand men jag gillar att ligga i sängen på eftermiddagen/kvällen för då kan jag ägna mig åt det utan att distraheras av allt annat. Har en hel del kvar att lära mig och då jag har inte lagt ner så mycket tid på det så får jag helt enkelt hoppas att det jag har pluggat är just det frågorna handlar om.

Först nu dock en promenad med Knut för lite syre behövs och för att just inte behöva sedan tänka på att behöver gå ut det närmaste tiden.

Hemsidan till Glasögonmäster finner du HÄR men där säljer de dock inga solglasögon, du hittar dock telefonnumret på hemsidan jag har länkat till om du vill ringa in en order som de självklart kan skicka.

Nu måste jag skärpa mig, igen för imorgon bitti är tentan och då gäller det…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *