Kaffe på balkongen …

Sovit bara några få timmar inatt då Nicole hade kompisen Linn som sov över (mysigt) och de fick besök rätt så sent av motsatta könet. Inget konstigt alls för killkompisar är bland de bästa men som den hönsmamma jag är (trodde aldrig att jag skulle vara så ”hönsig” som jag är =) låg jag vaken tills killarna gick vilket inte var så långt därefter.

Älskar när Nicole har kompisar och även om hon kommer och stänger in mig i mitt sovrum så är det helt ok. Förstår att hon inte vill ta risken att jag säger något pinsamt framför killkompisar. Då skulle nog världen gå under =)

Ikväll är de ett gäng som ska sova över hos oss men då jag inte pluggade som jag skulle igår så får jag göra det ikväll istället. Börjar känna den där studiestressen som ska leda att man tar tag i pluggandet och låter sig inte distraheras av allt annat som att titta på ”Unabomber” på Netflix för fjärde/femte gången. Jag är helt enkelt otroligt fascinerad av denna man och att just språket var vad som fällde honom till slut.

Nåväl, solen skiner, det är inte jätte varmt men våren är fortfarande i luften vilket gör att denna helg känns extra skön att se fram emot. Plugga kan jag nämligen göra på balkongen. Satte mig där vid 7.30 med en kopp kaffe efter att ha gått ut med Knut och varit och handlat.

Processed with VSCO with a5 preset

Nu är butiken öppet 10-14 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *