När man väntar in i det sista …

Kan någon förklara för mig varför man ska alltid vänta i sista sek.? Eller jag formulerar om frågan: kan någon förklara för mig varför JAG ska alltid vänta i sista sek gällande typ att plugga till en tenta? Skulle jag ha läst varje gång jag har tagit kort på mina anteckningar, böcker så hade jag nog kunnat redan allt en så är inte fallet.

När väl kortet är taget då gör jag helt plötsligt något annat som om jag redan har läst. Min lilla hjärna är allt mycket speciell men gillar den ändå och nu när det bara är två dagar kvar så får jag helt enkelt ägna mig åt studier.

Processed with VSCO with m6 preset

Knut är rastad, alla djuren har fått mat, har handlat lite frukost till Nicole och Matilda så att de kan mumsa i sig något när de vaknar och nu ska jag ta mitt ansvar och plugga 2 h åt gången med pauser emellan =)

Ha en skön söndag medan jag läser här i min säng med Molly som nu har positionerar sig på mina ben.

 

One thought on “När man väntar in i det sista …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *