Insta/bloppis coming soon …

Som de flesta andra håller jag på och vårstädar så ha utkik på min insta story @michelacastellari för att från imorgon eftermiddag kommer jag att lägga ut bilder på kläder, skor, accessoarer och smycken som kommer att säljas till fantastiska priser. Min väninna @pttania.se kör också en instaloppis med varor dock för 100:- /styck!!!

Bilderna finns där i 24 h men tar bort det som säljs när den som är intresserad mig har kontaktat mig på Instagram eller via mail (michelacastellari71@gmail.com) och swishat vad varan kostar.  Porto på 70:- tillkommer för kläder , smycken och skor, inredning skickas inte.

En liten första aptitretare är denna snygga blus från Valerie i storlek L (tycker dock att den är mer en storlek M) som ord. pris. kostade över 3000:- och säljer nu min för endast 500:- !!!

Maila eller insta skriv till mig om du redan nu är intresserad av denna vackra blus från Valerie.

1429790425-6156

One thought on “Insta/bloppis coming soon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *