Till dig som älskar tiramisu …

Älskar du den italienska desserten ”tiramisu” som bokstavligen betyder ”dra mig uppåt”? Då kan jag glädja dig med att den första ”tiramisuteca” har nu öppnat i Milano. Här kan du kan alltså njuta av olika varianter av denna dessert där den gemensamma nämnaren för alla är dock Savoiardi kexen och mascarpone krämen/osten gjord av Giovanni Anoia enligt familjens hemliga recept.

tiramisu-milano-mascherpa_oggetto_editoriale_800x600

mascherpa_9-1600x800

tiramisù-ev-1060x600

Premiäröppningen 21 mars och är du i Milano och vill dit så finner du denna lilla tiramisu pärlan på Via de Amicis 7. Deras Facebook sida finner du HÄR om du vill lockas av något sött och väldigt italienskt.

Homemade traditional italian dessert tiramisu

Önskar dig godnatt för 5 väntar träning …

2 thoughts on “Till dig som älskar tiramisu …

  1. OMG! !! Ta mig dit och jag kan dö lycklig . Älskar Tiramisu, det vattnas i munnen efter att jag läst detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *