Har du provat en PRP behandling?

Vad ska du göra denna Påskhelg? Nicole och jag fick i present spa med övernattning men på det ställe vi ville så var det självklart redan fullbokat så vi sparar detta några veckor framåt. Älskar att ha något planerat fram i tiden …

Det kommer dock att bli en mysig Påsk även utan spa. Idag är jag på jobbet till 18, imorgon ska Tania och jag till Göteborg då vi ska göra en PRP behandling eller vampyrbehandling som den även kallas speciellt efter att en bild på Kim Kardashian cirkulerade runt på nätet då hon hade precis gjort det. Ska bli spännande att se hur den utförs, hur den känns och om resultatet är synligt? Har du gjort det? Vad tyckte du? Googlade på bilderna på Kim och något jag kanske inte skulle ha gjort men lovar att ta bilder och berätta om min egen erfarenhet.

Lite nyfiken sådär dagen innan jag ska sätta mig i stolen på Nordic Hair och glad att butikerna är stängda imorgon så att jag slipper skrämma mina kunder =)

När jag googlade hittade jag även en artikel om min vän Fazli som har gjort samma behandling för hårtillväxten

Fazli-Nordic-Hair-Clinic-King-Magazine-640x438

En lite blodig och spännande fredag väntar? =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *