Att få gå på en underbar Bad Taste party …

Igår kväll var Tania och jag på en helt underbar hemmafest där klädkoden var ”Bad taste party”. Tania hade en helt crazy kombination på sig medan jag var väldigt glittrig upptill med rosa Juicy mysbyxor nertill. På vägen dit var det en och en annan blick som riktades mot oss och jag frågade vid ett par tillfällen Tania om hon verkligen var säker på att det stod att klädkoden skulle vara bad taste då vi såg ingen annan gå runt i en ”suspekt klädsel”. När vi dock nästan kom fram till dörren så utbrast vi en ”ni ska till samma fest ser vi” då vi mötte upp ett par där mannen hade verkligen gått wild i sin outfit.

Man kan inte annat än säga att ett sådant tema gör att det blir långt ifrån stelt när man går fram och presenterar sig för någon som har 4 olika leopardmönster på sin klädsel eller en man i Hawaii skjorta och en alldeles för stor kavaj till. Alla gäster bjöd verkligen på sig själv vilket var otroligt underhållande att se.

Så såg Tania och jag ut och då jag inte riktigt vet hur övriga gäster vill synas i min blog i sin klädsel så får ni bara se några på håll utan synliga ansikten =) Lite dåliga mobilbilder får det bli från kvällen men kunde inte riktigt med att dra med mig ett systemkamera. Vi filmade dock lite och det ser du på min insta story på Instagram: @michelacastellari

IMG_8318

Värdparet/familjen hade kvällen till äran anlitat en underbar underhållare som självklart också bjöd på klädsel i samma tema som gästerna. Han ordnade både en rolig musiktävling samt spelade när det mot slutet var dags att bjuda till på lite dans till sådana härliga låtar från förr.

IMG_2371

Mexikansk tema och buffé som var bara alldeles utsökt med grillat kött och en massa annat gott som bara smälte i munnen. Bakom buffén stod Gastronomi Elva.

IMG_2380

IMG_2370

Det är en fantastisk lägenhet (som egentligen består av 2 men har ritats om till 1 stor luftig sådan) som värdparet äger och nyligen flyttat till. Sobert, stilfullt, klassiskt och en synlig preferens för italiensk design …

Något jag inte förstår är hur duktiga många är att efter bara några sekunder av en låt gissa vilken det är. Visst känner jag igen den men är inte lika snabb på att plocka fram den från min minnesbank =)

IMG_2395

Två av de yngre herrar vid vårt bord hade matchat sin klädsel med varandra i stil men inte i färgnyanser.

IMG_2397

Tack Kerstin, Jan-Åke & Julia för en fantastisk kväll, för den varma och glada feststämningen som präglade både fest och gäster och så fick ni även mig upp och dansa vilket inte hör till vanligheterna =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *