Att gå runt med en koppel utan hund …

Att jag har varit lite trött på jobbet idag är kanske inte så märkligt med tanke på att jag vaknade 3 för att sedan ligga kvar i sängen och läsa olika tidningar online tills jag skulle möta upp Tania för att träna kl. 5. Idag hade jag dock stängt i 45 min. (vi kallar det för lunchpaus) för att gå upp en trappa i samma hus och få fransarna fixade av duktiga Emma. Behövde det där avbrottet för att ligga och bli ompysslad lite.

Både hon och Sarah (i Dalsjöfors) är två drivna och duktiga unga kvinnor som kan konsten att sätta fransar för själv hade jag nog bara skadat någon med den där pincetten som man ska sätta fast de med. Vill nog inte ens tänka hur det hade sett ut om jag hade gjort det som ser dåligt =) Så här ser jag ut nu efter ett bad iklädd min underbara morgonrock och tycker själv att det är svårt att tro att jag är osminkad.

Processed with VSCO with m4 preset

IMG_2343 2

När jag kom hem strax efter 18 stod Nicole och lagade kvällens middag för min dotter älskar att laga mat, Kyckling, potatis i ugnen och sås, så otroligt mumsigt och lyxigt att bara sätta sig och äta. Sådant är hon fantastiskt duktig på <3

IMG_2305

Måste berätta något som hände imorse. Mellan Stadsparken och butiken är det kanske 150-200 m. (lite dålig på att gissa distanser) men när jag kom fram till butiken tyckte jag att det lät lite konstigt som om kopplet släpade på marken vilket jag insåg var precis vad det gjorde. Utbrast i en liten ”var är han?” (Knut var nämligen inte i kopplet) till det paret som gick efter mig och fick tillbaka en rätt så rolig och skrämmande kommentar ”du har nog gått så en längre bit”. Sprang till Stadsparken och såg direkt att Knut var kvar där och tittade lite allmänt förvirrad och fundersamt omkring sig för att sedan springa till mig när han hörde att jag ropade hans namn.

Det roliga nu i efterhand är att ett par gick alltså bakom mig och såg en kvinna gå och släpa på ett halsband med koppel på marken utan någon hund i. Vad kan de ha tänkt? ”Hon måste verkligen vilja ha en hund om hon låtsas ha en”?

Det som är en aning skrämmande är att jag vet fortfarande inte varför Knut inte var i halsbandet …

Nu ska jag dock ägna mig åt lite studier och sätta mig in i de case som jag ska få öva på imorgon. Spännande praktiskt övning i förhörsteknik väntar i skolan kl. 10 och på kvällen ska jag på fest med Tania! Temat är ”bad taste” så frågan är vilka kläder jag ska matcha ihop för att passa under detta intressanta tema. Ska bli kul att se vilka kläder övriga gäster har valt. Det väntar dock imorgon och då man ska leva i nuet ska jag nog inrikta mig på det jag ska läsa för att klara övningen.

4 thoughts on “Att gå runt med en koppel utan hund …

  1. haha vilken syn ;) ser det framför mig hur du går med kopplet skrattar så jag grinar här jag sitter ;) ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *