Att komma hem till total mörker …

Igår natt när jag kom hem efter festen så var det totalt mörkt hemma trots att det är alltid någon fönsterlampa tänd. Elen hade helt enkelt gått i precis hela lägenheten och inga eluttag fungerade samt inte heller kyl & spis … Öppnade skåpet och drog upp den propp som var åt fel håll men varje gång jag gjorde det blixtrade det till och så åkte den när igen.

Mysigt att komma hem till det som snabbt blir en stor angelägenhet att få ordnat. Imorse försökte jag kolla om någon granne hade sin belysning tänt för hoppades först att det var något som hade drabbat alla istället för att börja yra runt ”i jakten” på någon som kunde hjälpa mig men insåg snabbt att jag fick nog sätta mig och försöka fixa den där hjälpen.

Efter att ha väckt ett par personer en tidig lördag morgon och några skickade sms då jag inte riktigt visste vem som kunde hjälpa till ringde jag till fastighetsskötaren som SNÄLLT mötte upp mig och genom att testa sig fram kunde konstatera att boven i dramat var en blöt grenuttag. Det visade det sig att Knut hade kissat på den vilket hade kunnat vara otroligt farligt för honom så klart. Tacksam för hjälpen jag fick och för att ha el denna lördag när jag kom hem.

Jag har helt enkelt haft Earth Hour i typ 11 timmar hemma hos mig =)

image.aspx

2 thoughts on “Att komma hem till total mörker …

  1. Inte kul när sånt händer och skönt att det gick bra för Knut och nu kom jag ihåg att ställa om alla mina klockor hemma så tack för hjälpen … sov gott och försök sova de där 7-8 timmarna ..

    George

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *