Ombytta roller …

Idag när jag kom med goda marginaler till skolan stannade någon mig med en ”Hej Michela” och även om hon kändes familjär kunde jag inte riktigt placera ansiktet trots vissa aningar. Fick förklarat att det är hon som skulle hålla i dagens seminarium och att jag har varit hennes lärare i italienska! för ca 17-19 år sedan! Snacka om ombytta roller.

Tycker att det är fantastisk roligt att höra vad fd elever gör och om de yrkesval de trodde de skulle välja blev de som de sedan valde. Kanske lika intressant som att undra vad ens lärare gör vid skolbänken =)

Nu är ansökningarna för universitetsstudier öppna gällande höstterminen 2018 och jag ska självklart söka några kurser för nu när jag har börjat läsa igen så vill jag självklart plugga en termin till samtidigt som jag hoppas till sommaren eller till efter sommaren finna något intressant jobb vid sidan av webbshop och studier. Timmar, halvtid, heltid, lite spännande att se vad alla mina studier leder till och varför inte bli forskare som en studievägledare föreslog när hon såg alla mina meriter? Har bara lite svårt att se mig som sådan =)

Nicole har sin kompis Matilda här och de fnittrar och skrattar för självklart ligger de nu och tittar på någon serie efter lite tacos.

Jag har städat undan och tänkte snart lägga mig också med något intressant att titta på även om jag ska lägga mig i tid för imorgon ska jag vara i Göteborg tidigt så måste upp därefter. Tänkte visa vad fint min Flos lampa som har legat här sedan november blev när Nicoles pappa var snäll och satte upp den åt mig. Får nog skaffa dimmer bara för ljuset är lite för stark för den där myskänslan man vill ibland ha.

Flos lampan finns även i silver men jag är mer guldig av mig, tycker att nyansen är varmare och mer jag <3

Processed with VSCO with a5 preset

Önskar dig en skön kväll <3

4 thoughts on “Ombytta roller …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *