Legendary Louis Vuitton exhibition & brunch …

Nicole hade sin kompis Kimmie som sovit över och då en söndag förmiddag för de är att bara ligga i sängen, titta lite på serier och dra sig passade jag på att aktivera mig med lite ytlig kultur.

IMG_2053

HÄR kan du läsa om Legendary Louis Vuitton bags & trunks – The Exhibition, en utställning som pågår på Galleri Fredstan i centrala Göteborg och där du får ta del av det ikoniska design och modevarumärket Louis Vuitton genom tiderna.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Fin utställning men det var framförallt truckar man visade och knappast några väskor. Det intressanta låg mer i att se hur genomtänkta många av de har varit genom åren samtidigt som man förstår hur tunga de måste ha varit då man reste inte speciellt lätt.

Att gå igenom utställningen tog ca 40-45 min.

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Efter vår lilla kulturella inslag denna söndag mötte vi upp Fazli och en vän till honom på Ritz för en gemensam brunch.

Processed with VSCO with m5 preset

Otroligt gott även om man skulle ha suttit där länge och bara njutit av all mat istället för att ta en tallrik och fylla den med allt möjligt.

IMG_2045

Solen sken med det var ingen värme i luften så efter en rundtur på NK åkte Tania och jag hem.

IMG_2016 2

Hemma möttes jag över något jag har längtat efter att få upp länge då taklampan har varit här hemma sedan november men som vanligt har jag ibland lite svårt att be om hjälp men nu tog jag mig i kragen och bad  Nicoles pappa om hjälp då han är händig och nu har jag efter 2 år en lampa över köksbordet/matsalsbordet. Så glad för nu kan jag sitta på mina favoritstolar och plugga där istället för att bara ligga i sängen och riskera att somna istället … Tack Ncike!

En mysig söndag helt enkelt men har tyvärr känt mig lite konstigare än vanligt och har haft en märklig huvudvärk så tror att jag ska lägga mig i tid och hoppas att den försvinner tills imorgon då en skoldag väntar med nya intressanta föreläsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *