En helt vanlig fredag kväll …

Igår hade jag butiken öppen 10-15 för att sedan gå upp en trappa och få naglarna fixade av duktiga Rimma. Jag har de senaste 3 gångerna gått till henne och därmed gått från akryl till gelé vilket jag är mer än nöjd med. Nicole hade, under tiden skickat en lista på vad jag skulle handla så gick till City och kom hem med kvällens middag som hon och kompisen Kimmie tillagade då Kimmie har sovit över här.

IMG_1982

De stängde senare in sig i sitt rum så jag städade undan, tog ett varmt bad med en massa skum och så orkade jag inte ens titta på någon film eller dokumentär.

Dagen har istället börjat med att gå ut med Knut och här i Borås är det hela – 11 grader!!! Vi stannade på Kafé Orion så att Knut kunde få sina två köttbullar (något han alltid får när han är med) och Babis satt självklart där med sitt lilla gäng och påpekade att jag inte hade gått fram och kramat honom så gjorde det direkt medan Knut fick personalen att smälta med sina små runda ögon. De är allt minsann svara att motstå =)

Om ett par timmar ska jag möta upp Tania och hon och jag ska till Göteborg för att gå på en trevlig utställning som jag självklart visar upp i bloggen senare idag. En blandning mellan ytlighet, kultur och historia för man ska inte förkasta det som många benämner som ytligt, det finns alltid en intressant historieberättelse även bakom sådant.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *