To stay on …

När vi åkte till Paris i onsdags så glömde jag mina blodtrycksmediciner då jag har sedan 1 år tillbaka ett högt sådant, något som är mer stressrelaterad  än pga. hög alkoholintag (dricker nog max 2 glas vin i månaden om ens det) eller övervikt. Igår kände jag mig dock lite dålig (huvudvärk, yr och så lite den där känslan om att hjärtat slår fortare så testade trycket som var just för högt, inte farligt högt som när jag skickades till akuten men tillräckligt högt för att det skulle påverka mig.

Tog den tabletten jag ska ta dagligen, en Treo för huvudvärken och så la jag mig och nästan somnade. Kontentan av det hela blev att den enda dagen jag hade på mig för att plugga (igår) efter 4 dagar i Paris utan att ha rört studierna försvann bara sådär. En tenta stressar inte upp mig så det är inte pga. den jag var dålig igår men tror att efter Paris och den lilla sköna bubbla som en miniresa kan vara så blev allt jag har framför mig plus en massa andra tankar bara för mycket för moi.

Bestämde mig ändå för att åka och skriva salstentan för om inte annat så vet jag vilka frågor som inte kommer på omtentan =)

En av mina underbara klasskompisar som bor i Jönköping hämtade upp mig på vägen så behövde inte oroa mig för hur jag skulle ta mig till just den lokalen där vi skulle sitta och skriva. Tentor skrivs numera på datorn så de låser datorerna så att man inte kan gå ut på nätet, man har helt enkelt bara illgång till frågorna och till att skriva svaren. Hur det gick? Sådär…  Vissa svar fick jag ihop någorlunda ok för att inte ha läst på, en fråga kunde jag inte alls och vissa andra skrev jag sådär på. Det blev helt enkelt en chansning som antingen blir godkänd eller inte (betygen man får är underkänd, godkänd, väl godkänd).

Nu har jag tagit ett bad, tvättat håret efter en vecka och nu ska jag faktiskt lägga mig och bara titta på en dokumentär för tror att det är vad jag behöver. Släppa alla andra tankar och bara titta på något intressant.

Life is like a carousel, it goes up and down. All U gotta do is just stay on

Processed with VSCO with m5 preset

Imorgon är butiken öppen 11-18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *