Vår mysiga förmiddag på Champs Elysées …

I lördags skulle vi hinna med det som stod kvar på Nicoles & Matildas ”things to do in Paris” lista och förutom besök i några av de butiker som min dotter gärna ville gå in på som ej fanns i närheten av Champs Elysée så hann vi faktiskt med a l l t !!!

Efter en god lång frukost utan stress gick vi till Sephora där en av säljarna, Eric, ville prova vissa produkter på mig. De vet självklart vad de gör och helt plötsligt satt jag på en hög pall framför speglar med en driftig och duktig Eric som penslade, masserade och visade de produkter jag behöver, så klart … förstår inte hur jag har kunnat leva utan de? Skämt åsido så jobbade han för Guerlain och han la något magiskt under ögonen för sedan ett år tillbaka tycker jag att rynkorna har blivit fler där och voilá så var de inte lika tydliga!

IMG_1283

Tania fotade vad det var han la under ögonen för självklart ska detta beställas men för min del blev det ändå en foundation (behövde en)  och en läppglans för Eric var väldigt tydlig. Inga matta läppstift ska användas om inte i kombination med en som ger glans för det är glansen som gör läpparna kyss vänliga och självklart lyssnade vi på honom och köpte den där oemotståndliga glansen i tub.

Tania fick också en liten uppfräschning vilket vi självklart var tacksamma för att inte tala om att vi var som tonåringar själva när vi fick några prover som kändes som små presenter =)

IMG_1327

IMG_1324

Vi gick självklart in både på Louis Vuitton och Gucci. Den väska jag själv så gärna vill ha var slut vilket jag får nog tacka för och på Gucci fick vi kaffe serverad medan vi satt där och njöt av god service och trevlig personal.

IMG_1663

IMG_1563

Efter ytterligare några butiker som Disney Store, HM och några andra kedjor gick vi tillbaka till hotellet för att vila 1 timma och de som ville bytte om. Alla har lånat kläder & accessoarer av varandra under resan och om Tania hade DENNA snygga jacka från CKN som är ny för våren så tog jag den resten av dagen som jag hade till ett par fantastisk sköna italienska mörkgröna byxor, t-shirten jag hade sovit i =) och med DENNA jeansjacka från One Teaspoon under.

D49113FD-B671-49BB-987C-52A336E718EC 2

Måste säga att jag älskade kombinationen som kändes väldigt mycket jag tillsammans med solisar från Linda Farrow för solen värmde i lördags i Paris och självklart var vi snabba på att ta fram solglasögonen.

IMG_1544

Skinnjackan finns självklart hos www.lavendettaclothing.se

Från shopping till Notre Dame, en fantastisk bokaffär som ni bara måste besöka och stanna en stund i och Eiffeltornet i nästa inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *