Me, myself & I in Paris …

När vi vaknade på vårt lilla hotel i Paris, där jag delade rum med min underbara väninna Tania medan Nicole och Matilda hade sitt egna dubbelrum vägg i vägg (hade mailat om detta önskemål) så bestämde vi oss för att ta några bilder då vi vaknade tidigare än de yngre. Bilder som egentligen inte speglar någon verklighet då jag brukar inte vakna i en vacker rosa behå från Marlies Dekkers och en morgonrock i siden samtidigt som jag läser New York Times bara sådär med håret lite busigt på ena sidan och i örhängen från Caroline Svedbom på mig.

28828660_10155425105783660_467799914941032300_o

Nej, i verkligheten har jag sovit i en av mina favorit t-shirts från One Teaspoon, den som jag även igår hade på mig på dagtid. Borde kanske inte berätta det men å andra sidan så är just det sanningen =) När man dock åker såhär med en väninna som är aktiv på Instagram så kan man med att  fråga om att bli fotad så vi tog några snabba kort på varandra innan vi skulle möta upp tjejerna för sightseeing i Paris.

Processed with VSCO with m5 preset

IMG_1276

På tisdag ska jag vara i Göteborg kl. 7.30 då 8 börjar tentan och man ska vara på plats 30 minuter tidigare. Har inte hunnit plugga något då jag har varit iväg men även om jag riktar in mig på en omtenta så tänkte jag ändå göra ett försök så imorgon ska jag sitta och plugga vittnespsykologi och hur minnet fungerar mer eller mindre hela dagen. Livet innehåller en hel del kontraster helt enkelt men just det som gör det så otroligt speciellt.

 

 

 

4 thoughts on “Me, myself & I in Paris …

 1. Snyggt ! Och vilken härlig resa som jag har fått följa me på :) så jag har haft min nattpass helg har det ju varit perfekt med långa inlägg och mycket bilder . Tack och välkommen hem…
  Nånting säger mig att du klarar den tenta med bravur också ;)

  Själv räknar man kl ska bli 08så man kan logga ut och få ledig har en tid hos frissan kl 11 på mall of Skandinavien… som jag längtar tro mig :) ;)

  Kram

  1. Tack för välkomnandet =) Lite skillnad när det gäller väder och allt annat men samtidigt mysigt också. Tro bara inte för mycket för det är mycket som jag ska lära mig men man kan alltid hoppas =)
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *