Snart mot Landvetter …

Intervjun igår gick nog bra, både att hålla i den och att bli den som blir intervjuad för det är intressant att få praktiskt öva något som man annars bara läser om i kurlitteraturen. Blev hämtad från universitetet och så blev det en hemmakväll med en dotter som sprang runt och var lite allmänt stressad över den här resan hon ser så fram emot.

Hon är helt enkelt rädd att något händer så att vi inte kan åka så satte mig i lugn och ro med henne och voilá så blev ”livet” lite lättare. Vet själv alla tankar man har innan man skall iväg om även för bara 4 dagar men nu är det 1,5 timma kvar innan Nicole och jag skall hämta Matilda och Tania för att köra till Landvetter och därifrån åka till underbara Paris fram till söndag.

I Paris verkar det vara 11-12 grader men regn och kunde inte låta bli att le när Nicole svarade på denna fakta med ”ta får vi bara ta med oss paraplyn” Så enkelt och så ser jag oss springa lite i regnet och in i en mysig kafé för att bara njuta av något gott och titta på folk.

Ska verkligen försöka njuta och inte tänka på allt annat som tentan som väntar dagen efter. och allt annat som stressar upp mig så lätt. Mitt mål är att vara lite mer i nuet och njuta av stunden som är.

Knut och Molly kommer att ha underbara Melina som ska bo här hemma med de så dessa två kommer att ha det tryggt i sitt eget hem vilket känns skönt. Nu skall jag packa det sista för tiden går och Paris väntar.

IMG_0332

One thought on “Snart mot Landvetter …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *