Hårfix & tips på podd …

Resväskorna är hämtade från källaren och kan inte tänka mig en resa som är mer planerad gällande outfits än denna då Nicole och kompisen Matilda har haft några planeringsträffar angående denna mycket viktiga del av vår kommande weekendsresa. När jag log lite åt Nicoles engagemang fick jag bara tillbaka kommentaren ”men mamma, vi ska ju åka till Paris, du kan inte bara gå runt i jeans och t-shirts där!”  Kanske att hon har rätt, att jag borde ta tillfället i akt och bara dra på mig de där högklackar som jag aldrig har på sig här hemma och turista för fjärde gången en av mina favoritstäder i high heels. Eller så tycker hon bara att jag borde byta ut jeansen mot snygga kostymbyxor och t-shirten mot någon vacker blus.

Jag kanske ska chocka min tonårsdotter genom en lite mer fransk stil och hälsa med en ”je m`appelle Michelle” när vi möts upp på den lilla foajén på hotellet när vi på torsdag morgon skall börja vårt turistande.

Idag har Nicole varit hos underbara Johanna för att både göra slingor och klippa lite längderna på sitt tjocka hårsvall. Hon kom hem med ett stort leende på läpparna nöjd och glad över resultatet medan jag gick till min vän Fazli för att göra både ljusare/kallare nyanser men framförallt några mörkare sådana då jag vill ha lite olika skiftningar som inte är allt för gula/varma.

Processed with VSCO with a5 preset

Apropå Fazli så skicka ett mail till honom (hans mail finns på hemsidan HÄR) om du är frisör och vill hyra stol på hans läckra salong mitt i centrala Borås.  En vanlig selfie i kvällsmörkret men skiftningarna syns nog ändå.

IMG_0304

Nu ska jag bädda med rena lakan och sedan är det nog dags att fundera lite extra på vad som kännetecknar en kognitiv intervju då jag imorgon ska just leda en sådan i skolan. Dags helt enkelt att fördjupa mig lite mer på vittnespsykologi, ett otroligt intressant delmoment i kursen men medan jag tog ett varmt bad passade jag på att lyssna på Tania som var med i workpodden när hon var på besök i Stockholm för några veckor sedan.  Älskar du att lyssna på poddar så får du HÄR lyssna på min inspirerande väninna.

IMG_0312

One thought on “Hårfix & tips på podd …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *