Nous sommes à Paris!

Nous sommes à Paris!!!

Igår landade vi runt 19 för att sedan sitta ca 1 timma i taxi då trafiken var enorm och stundtals rörde vi oss knappast men så är det i en storstad kontra vår lilla småstad där det tar 5 minuter att ta sig från punkt A till punkt B.  Tror att mitt ressällskap var lite ”nervös” inför hur vårt lilla hotel skulle se ut då alla har nog någon gång haft erfarenhet av att komma till ett sådant som man helst skulle vilja checka ut direkt ifrån. Vi hade en budget på 5000:- p/p för resa och hotel i 4 nätter då vi åker med 2 tonåringar som faktiskt har fått betala sin resa själva då de ville så gärna åka iväg innan Matilda ska läsa första gymnasieåret i USA.

IMG_0370

Processed with VSCO with a5 preset

Vi tittade på en mängd olika alternativ men blev själv rekommenderad ett hotel precis 200 m från Champs Elysees en gång för över 17 år seden och har faktiskt återkommit vid något fler tillfälle. Litet, rent och fräscht, trevlig personal och alldeles perfekt så tjejerna var mer än glada när de öppnade dörren till sitt rum och älskade det. Det bästa när man inte har höga förväntningar och blir positivt överraskad!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Vi lämnade våra resväskor och så gick vi och köpte MD och hade picnic på rummet och ja, vi har två separata rum för tjejerna vill definitivt inte dela med oss.

Processed with VSCO with a5 preset

Vi har sovit gott och kl. 9 ska vi träffas utanför dörren (vi bor vägg i vägg med varandra) för att njuta av vår första (för denna gång) i Paris!

Nicoles blogg finner du HÄR och Matildas HÄR

Au revoir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *