Att få träffa Coreila …

När vi firade vår vän Theresa förra lördag bestämde Eva och jag att Nicole och jag skulle komma och titta på dotterns Kajsa underbara ponny så denna söndag vid 15 tiden åkte vi till Borås Ridhus för att träffa Eva, Kajsa och Malin för att umgås lite bland hästar.

IMG_0255 2

Kajsa med sin fina ponny.

IMG_0254

Den stora lyckan att ha egen häst kräver dock mycket jobb för varje dag är Kajsa ute hos henne för att städa, mata samt motionera henne …

IMG_0252

Eva hade med sig deras magnifika hund Ozzy som Claes kom och hämtade en stund senare. Hur fin som helst!

IMG_0251

Minns fortfarande min stora glädje när jag blev 8 år, en ålder som för mig betydde och innebar att jag fick börja ta ridlektioner på GESE, det ridhuset i Italien där jag tog lektioner. Min första ridhäst hette Stella som betyder stjärna, vilket hon självklart var för mig.

IMG_0195

IMG_0246

Både Kajsa och Malin red och så fick jag ”hoppa upp” på Coreila för en lugn ridning.

IMG_0243

IMG_0219

IMG_0210

Tack Eva, Kajsa, Malin och Coreila för idag <3

IMG_0202

Nicole och Matilda som ska sova över sitter och pluggar då de har ett prov på onsdag innan flyget till Paris väntar och jag läser lite om kognitiv intervju då jag på tisdag ska både hålla en intervju/förhör samt bli intervjuad/förhörd av en annan klasskompis. Praktisk tillämpning om något vi har läst som en obligatorisk delmoment i kursen vilket jag tycker ska bli riktigt spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *