Tror du att du skulle vara ett ”bra” vittne? Testa dig själv här …

Sorry om jag bombarderar er med sådant jag tycker är intressant men gissar att en blog ska innehålla just det om man inte försörjer sig på den.

Har du 15 minuter att ägna till att försöka testa dig själv som en plausibel vittne? Hur bra minne har du tror du? Tänk också att du redan nu vet att du ska försöka komma ihåg det du ser, något du aldrig får möjlighet till som vittne i en ”in real life” situation.

Testa dig själv genom att titta på DETTA så får du svaret.

maxresdefault

Just delmomentet minnespsykologi är vad vi går igenom just nu i vår kurs och i det ingår bland annat förhör/intervjuteknik och falska minnen, HÄR kan du sedan lyssna på Elisabeth Loftus som har studerat falska minnen i åratal.

Så luta dig tillbaka och testa dig själv under 15 minuter, du kanske blir överraskad =)

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *