En kall söndag i småstaden …

När man har en tonårsdotter (åtminstone i mitt fall) så är det väldigt sällan hon frågar om vi kan gå ut och äta tillsammans så när frågan kom om en lunch på stan så bjöd vi även in mormor så att vi blev tre generationer. Här i Borås har många restauranger stängt på söndagar men bland de öppna valde Nicole Hell´s Burger för att få äta den där goda hamburgaren som hon längtade efter.

Och trots att jag egentligen inte var hungrig så åt jag upp allt, alldeles för gott för att inte ätas upp så den fick även bli min middag. Otrolig god och lagom stor så alldeles perfekt…

IMG_9690

Här ler de sådär naturligt  och spontant mot kameran som man alltid gör när en stor sådan dyker fram…

IMG_9741

Mor gick hem, Nicole mötte upp två kompisar och jag är nu hemma igen i sängen snart redo för lite Netflix. Vet inte hur kallt det är hos dig men här i Borås så är det alldeles för kallt för att vara ute!!! Visst kan man ta på sig en massa kläder men jag har det nu alldeles underbar under täcket i t-shirt med Molly liggandes ihoprullad vid mina fötter.

IMG_9715

Hörde att det skall bli ännu kallare nästa vecka?

Nu ligger jag dock i värmen och här tänker jag ligga resten av kvällen för imorgon väntar bussen till Göteborg strax efter 7 och innan dess skall Knut få gå sin lilla morgonrunda. Lite trött nu helt enkelt speciellt med tanke på att jag la mig rätt så sent inatt. Hoppas du har njutit och njuter av en skön söndag <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *