Grattis Therese 50 år !!!

Det finns människor i livet som man känner direkt att man ”klickar med” vilket beror på en mängd olika faktorer. Så kände jag för Therese som jag mötte första gången och flera gånger därefter i ett par år i rollen som kund i butiken och ju mer vi pratade desto mer kände jag att jag gillade henne. Vi har suttit det senaste halvåret någon kväll på en mysig bar och pratat projekt för framtiden, gått på Julkonsert i Göteborg och klurat fram och tillbaka på en gemensam plan, som en liten projekt att ha gemensamt.

Ibland kan helt enkelt vänskaper börja även i en liten boutique i Borås så blev väldigt glad när jag blev bjuden på hennes 50 års firande för denna donna fyllde 50 i måndags men var just då i Marrakech med sin dotter. Kl. 12 igår skulle de inbjudna träffas medan jag anlände vid 1630 och då hade de redan varit på Ambar och börjat med champagne, gått vidare hem till en vän som bjöd på champagneprovning, vidare till ett annat ställe för att möta upp mig vid Saga teatern strax efter 16.30.

På mig hade jag en top med Swarovski kristaller från ett italienskt märke som heter Brand Unique, svarta jeans från One Teaspoon, smycken från Caroline Svedbom (även Theresas örhängen är från Caroline Svedbom) bälte Hermés, höga stövlar Af Klingberg.

Processed with VSCO with m6 preset

IMG_9656

Jag blev så glad för en stund innan jag skulle möta upp de så fick jag reda att min ”gamla” (inte i åldern men i vänskapsår) väninna Eva var med och jag har inte sett henne på flera år trots att vi umgicks flitigt i många år. Vet ni vad det underbara är för mig? När man börjar umgås där man var sist, utan att man skall känna dåligt samvete för att man inte har hört av sig men att man bara känner den där känslan ”nu får det inte hända igen bara” för blev verkligen så glad då vi har gjort så otroligt mycket roligt tillsammans i så många år, minnen som ”pluppade upp” ena efter den andra medan man pratade om ”the old days”.

IMG_9695

Vi blev inte långvariga här så med glasögon och ballonger gick vi vidare till restaurang Vinci.

IMG_9650

IMG_9647

Inne på Vinci anslutade sig även Johanna och där njöt vi för ja, vi drack där den godaste drinken jag har smakat på och orutinerad som jag är tog jag inte ens kort på det!! Om ni är i Borås och vill testa en mumsig drink så skall ni beställa in Vinci Colada för alla vid vårt bord var överrens om hur god den var.

IMG_9675

7CC1CA61-2F8D-4F10-8B51-4CD53957CEC7

25B15503-74BD-4BF3-81BB-89F8CBC5576A

DE95F7CA-EF66-4B2D-9E89-3D53ED41D1DF 2

IMG_9737

Efter den goda Vinci Colada tog vi taxi för att åka hem till Therese och vilket fantastiskt hem!

IMG_9631

IMG_9624

Där väntade ett dukat bord och medan vinflaskor öppnades och allt förbereddes för middagen fick jag gå husvandring för denna villa är på över 400kvm så hade kunnat gå vilse =) Ett fantastiskt hem och en underbar värdinna.

IMG_9618

0AC7F584-A2E9-4224-BE96-74F805EB7DC6

D181B540-AD8E-4D56-9F7D-66ABC4311C49 2

DEFC041B-D3C0-430D-A554-8FE008E65A17

Vi fick en otrolig god pasta och där satt vi och pratade om allt från kärlek, icke kärlek, nätets fördelar och nackdelar, att vara mamma till tonåringar, hundar, hästar, dejtingappar och mycket mer. Jag älskar att prata när man sitter samlade runt ett bord, då går min mun i ett medan hade vi varit på ngn cool uteställe så är jag den som knappast pratar. Visst är det spännande hur olika vi är i olika miljöer? Här trivdes jag <3

Klockan 2 var jag hemma till mina små fyrbenta igen efter över 9 helt underbara timmar med ett fantastiskt gäng kvinnor, tack alla <3

GRATTIS åter THERESE på din dag din ursnygga 50 åring <3

IMG_9736

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *