Min 40 års present tillbaka hos mig …

Det var ingen som vågade sig på en gissning avseende min fråga i förra inlägget men svaret på vad jag fick när jag fyllde år förutom vernissage, spa och middag är denna helt fantastiska gungstol.

Förvånad? Visst är det en annorlunda present att få men precis vad jag hoppades på. Det är nämligen så att en av sakerna jag ångrar är att jag inte såg till att behålla den där gungstolen som fanns i mormors och morfars sommarstuga och där jag och morfar turades om att sitta när vi tillsammans tittade på Wimbledon då vår familj var ofta i Sverige just de veckorna då denna tävling spelades.

Det kanske låter lite märkligt men för mig symboliserar den något och även om det inte är den som jag satt på då (eller morfar) så har någon annan morfar suttit och gungat på och en dag jag =) Vardagsrummet skall målas om och då kommer denna svarta gungstol att vara alldeles perfekt men så är den perfekt redan nu när den väntar på mig inne i vardagsrummet.

Nicole har provsuttit den och tycker om den, trots att hon är 15 och allt ”gammalt” brukar man förknippa med skräp i hennes ålder.

IMG_9339

Det var 6 år sedan Louise & Petter åkte och hämtade den efter att ha sett att någon äldre herre sålde den så tack åter till er och till alla de som var med för att se till att jag fick den och tack Ulrica för att du har haft den hos dig i några år då den inte fick plats i mitt gamla vardagsrum (den är nämligen rätt så stor) <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *