Har du någon gissning?

Lill Castellari och jag har haft en sådan där riktig l a z y söndag där det vi har gjort idag skulle sammanfattas på en rad, så illa eller skönt är det beroende på hur man vill se på det =)

En skön oversize skjorta/klänning från One Teaspoon, fluffiga tofflor från Mou och så har jag spenderat min lediga dag med lite handlande som enda aktivitet.

E0FA1CD2-148E-4436-B9CA-4AB937802996

En sak till har jag dock gjort (förutom att plugga lite och titta på serien Mindhunter för andra gången i år). En väninna till mig som har haft min 40 års present hemma hos sig lämnade idag tillbaka den så nu efter några år är den här och minns den där dagen när jag fyllde 40 som om det vore igår.

Skall ta en bild på vad det är jag fick då så skall jag visa imorgon men kan bara säga att jag fick något som de som känner mig visste var ”jag”. Har du någon gissning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *