Att få en överraskning via Swish …

Sitter med veckans inlämningsuppgift i rättspsykologi som skall vara inlämnad senast imorgon kl. 15 men då jag jobbar måste jag få iväg den ikväll/inatt. Inte riktigt sådana frågor som jag hoppades på men det blir nog en utmaning att sitta och skriva svaren och fundera lite kring frågorna då svaren handlar självklart inte bara att skriva ner fakta men att tolka, jämföra och förklara teorier genom bland annat konkreta exempel. Har suttit nu en stund men har sedan gått ut med Knut en stund för att få lite frisk luft och tagit en paus för att titta lite på ett program då jag sitter och funderar bäst när kvällen närmar sig.

Förra veckans inlämningsuppgift kände jag mig nöjd med så hoppades …  Då jag inte är född i Sverige och då jag inte har pluggat på universitetet på flera år gäller det för min del att komma in i språket då svenska inte är mitt modersmål. Förutom detta är litteraturen på engelska vilket förenklar inte det hela så när jag fick resultatet på förra veckans inlämning för bara ett par timmar sedan och fick åter VG (högsta betyg på universitetsnivå) så var jag väldigt nöjd för jag läser trots allt en heltid men jobbar även en halvtid och lite till.

Processed with VSCO with m6 preset

Kommer troligtvis inte att få flera VG men så är inte det ett mål, glad att jag har fått några iaf.  Mitt mål är istället att klara kursen, bevisa för mig själv att jag kan samt aktivera de där hjärnceller som jag började tro hade lämnat mig helt.

När Nicole har ibland messat att hon har fått bra betyg på något prov har både jag och hennes pappa och extra mamma ibland turats om att swisha en liten summa som en liten morot för att fortsätta prestera det där lilla extra så skrattade när jag efter att jag hade messat henne om mitt resultat hörde att någon hade swishat.

IMG_9188

Fick en hel krona från min dotter vilket fick mig att skratta för det är gesten som är lite rolig, summan i sig har jag lite åsikter om =)

Nu skall jag ge mig 30 minuter till framför annat än böckerna för att sedan återgå till min inlämningsuppgift förhoppningsvis lite mer motiverad och pigg.

Jag hoppas kunna motivera någon som har funderat på att återgå till studierna för att sadla om eller bygga på den utbildning man redan har att våga göra det för även om man lik mig är 46 år så finns det ingen åldersgräns uppåt för hur gamla vi får vara för att lära oss något nytt och vi kan allt hänga med dagens yngre studenter även om de tekniska verktygen får jag nog ta och lära mig att använda…

 

 

 

4 thoughts on “Att få en överraskning via Swish …

  1. Fasen va bra du är! Stort grattis å swishen var ju en rejäl belöning md en massa humor :) :)
    Å vem sa att man inte kunna jobba å plugga samtidigt? Bara det är ju extra kul :)

    1. Ingen skall berätta för en vad som går och inte går men självklart är inte detta det optimala för studierna så hoppas snart kunna lösa butiksdelen =) Tack för de snälla orden, får leva lite på detta för nästa inlämning är jag glad bara jag klarar den =) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *