Snöar det även där du bor?

Vilket väder men som någon lite mer positiv uppmärksammade mig: fantastiskt väder för alla som har sportlov och som vill åka skidor. Min dotter har sportlov men enda anledning som hon skulle finna detta väder vara mysigt är för att sitta inne och mysa vilket jag förstår och instämmer på. Vi är inte direkt de som ser i snön ett tillfälle för utomhusaktiviteter =)

Här i Borås har det snöat och rätt så rikligt. Självklart har jag på mig mina varma och sköna MOU bootsen (går barfota i de och fryser inte), 1/38 kvar i svart finns HÄR i inner wedge model (gå ner en storlek)

IMG_9215

Så såg det ut i Stadsparken när Knut och jag var på väg till butiken imorse. Väldigt grått så tur att snön lyser upp lite. Hur ser det ut hos dig? Skiner solen kanske i din stad?

IMG_9216

IMG_9207

Tänk att Knut är snart 11 år och dagligen är det någon som kommer fram och tror att han är valp. Min lille Knut är väldigt ”nallig” i utseendet och ser mer ut som en tvättbjörn vilket gör honom oemotståndlig söt om jag får säga det själv. Fortfarande idag kan jag bara sitta på honom och tycka att han är den sötaste som finns <3 Både han och jag är i butiken fram till 15 och så har vi öppet imorgon lördag 10-15.

Har precis skickat in veckans inlämning som jag inte riktigt är nöjd med. Förra veckan kände jag mig nöjd med vad jag hade skrivit, hur jag hade fått ihop mina tankar men denna är jag osäker på, huvudsaken och förhoppningen är iaf. att jag får Godkänd för med den är första delkursen av tre som ingår avslutad. På måndag börjar vi nästa som går under benämningen Investigative psychology eller utredningspsykologi på vanlig svenska. Hur spännande låter inte den? Ser redan fram emot måndagens introduktionstillfälle men fram till dess blir det nu jobb i butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *