Alla Hjärtans Dag …

Igår gick jag och köpte 4 små påsar med söta röda chokladhjärtan som jag gav till mina och Tanias fyra ”gubbar” som vi ofta byter några ord med när vi är där och tar en kaffe innan jobb. Alla blev så glada och kommenterade med att de inte kunde minnas att de hade blivit uppmärksammade någon gång på Alla Hjärtans Dag. En liten gest som de nog uppskattade en hel del för ofta kan något litet betyda mycket när man inte har några som helst förväntningar.

Åkte sedan direkt till Göteborg för idag hade vi muntliga redovisningar och för att alla skulle hinnas med var vi indelade i tre grupper där min började kl. 10.

Många tycker att det är nervöst att prata framför andra men i Italien är detta något vi fick göra ofta i skolan och efter att ha jobbat 6 år som gymnasielärare har den typen av nervositet ofta lagt sig men självklart kan det bli lite nervöst om man känner att man inte är förberedd helt, speciellt när de som lyssnar är människor man inte känner men man får bara påminna sig själv, att de flesta upplever samma känsla. Tyckte nog att det gick ok i det stora hela även om man alltid kan prestera bättre vilket får vara en tanke till nästa tillfälle.

Idag är det alltså Alla Hjärtans Dag och misstänker att även din Instagram eller Facebook är fylld med mängder av bilder på stora rosbuketter och kärleksfulla ord till och från sin käraste. Och självklart är S. Valentino en kommersiell dag framförallt för blomsterhandlare som nog slår rekord i antalet sålda röda rosor en dag som denna men kan ändå inte låta bli att ändå gilla denna dag.

Efter lunch kom Nicole och jag överraskade med detta.

Processed with VSCO with m6 preset

IMG_9158

Var så nöjd med alla små hjärtan som låg utspridda vid paketen som innehöll allt från ansiktsmasker, röda chokladhjärtan, en triss (utan vinst dessvärre), söta trosor från VS, en bok och ett presentkort. För mig var det nog hur jag hade lagt fram det mer än innehållet som var det gulliga för vem skulle inte bli glad över att komma in till sitt sovrum för att mötas av rosetter, hjärtan och små paket med varierande innehåll?

IMG_9154

Jag är själv väldigt kräsen till gränsen av otacksam får jag nog erkänna då jag har alltid så otroligt stora förväntningar gällande hur jag tycker att man skall vara som man (därför jag fortfarande är officiellt singel =) men så blev jag faktiskt uppvaktad också idag med en söt nalle (en klassiker som de röda rosorna som i antal var tre, en för varje ord sägs det =)

IMG_9151

IMG_9150

Apropå rosor fick jag även denna helt fantastiska äkta ros doppad i 24 k guld. Hur läcker som helst och verkligen helt rätt till moi som älskar guld och rosor. Den alldeles perfekta kombinationen och något min dotter blev riktigt avis på för hon har visst tittat på sådana på nätet och velat ha en  sedan länge påstår hon =)

Skall fota den imorgon i dagsljuset för riktig läcker är den. Skall bara fundera ut var jag skall ha den också för självklart skall den inte ligga kvar i förpackningen.

IMG_9146

Och förutom nalle och rosor av olika slag fick jag en riktig rolig mugg som är lite speciell. Är du nyfiken titta in på min insta story @michelacastellari imorgon för skall visa vad den gör då. Och förutom allt detta ytterligare en present som har med Paris att göra så min Alla Hjärtans dag har fyllts med vackra, söta, roliga och välbehövliga presenter.

Nu skall jag dock avrunda min kväll med en av mina efterlängtade dokumentärer för imorgon väntar en dag med studier då jag har en hemuppgift som skall skrivas då för att lämnas in på fredag. Det är dock imorgon det för nu blir det lite kvällsmys innan det är dags att somna tacksam för att ha gett det lilla som gjorde några väldigt glada imorse, det rikliga till min tonåring och för att ha fått med omtanken av olika teman.

Hoppas att du har haft en lite extra kärleksfull idag oavsett om du har spenderat den med ditt/dina barn, dina föräldrar, din vän/väninna eller med dig själv för det är trots allt att kärleken till oss själva som är den grundläggande för att sedan kunna ge och glöm inte heller att det är bättre att vara ensam och singel än att vara i en relation som präglas av känslan av ensamhet, eller så är det något som vi ”singlar” bara intalar oss? =)

Nu skall jag klia Molly och njuta av min egna Alla Hjärtans Dag kväll <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *