Pro Fiber serien för håret …

I samarbete med l´Oreal

Sitter nu efter en heldag på jobbet vid köksbordet med en härlig hårinpackning som jag tänkte låta vara kvar i håret en stund medan jag läser och svarar lite på de frågor kring den valda artikeln som jag imorgon skall kort redovisa för resten av gruppen.

Processed with VSCO with a5 preset

IMG_8771

Dessa produkter från l´Oreal och framförallt den till höger som består av Pro Fiber Re-Charge behandlingskur (den jag har i mitt hår just nu) gör att du känner och upplever precis den vårdande effekten som håret får när vi exempelvis besöker frisörsalongen. Den återfuktar och håret känns friskare och glansigare.

Mitt hårbotten är väldigt känslig så för mig är bra produkter ett måste, en nödvändighet som jag numera prioriterar. Jag har nämligen, sedan en tid tillbaka, börjat tänka lite längre än att det skall se bra ut för stunden, målet är att kanske att till sommaren kunna sluta ha extensions då mitt hår har nu börjat växa ut så att jag förhoppningsvis kan så småningom få tillbaka det det naturliga hårsvallet som jag en gång hade.

Pro Fiber serien (läs mer om dessa produkter HÄR) är åtminstone för mig en av de faktorer som har sett till att mitt hår har börjat växa ut och glöm inte heller att ha värmeskydd i håret om du plattar det. Ett annat tips är att fläta håret när du lägger dig. Små tips som så småningom tillsammans kan göra en skillnad.

Ett litet tips nu när jag skall sätta mig och läsa en stund för imorgon skall jag vara i Göteborg redan på morgonen så hinner inte med några förberedelser då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *