När man sparar till den där resan med kompisen …

Andra veckan i mars (som jag redan nämnt)  skall Nicole, kompisen Matilda, Tania och jag åka 4 dagar till Paris då Nicole och Matilda ville göra den där tjejresan tillsammans innan Matilda skall, efter sommaren, åka iväg för att plugga första gymnasieåret i USA.

Jag, Nicoles pappa och indirekt även hans sambo (att ej förglömma) sparar hennes barnbidrag sedan hon var liten men för just denna resa fick hon ta ut tillräckligt mycket för att täcka flyg + hotel men resten får hon spara ihop själv så inom några dagar kommer lite bloppis både här och på min insta story då hon skall sälja någon Babour jacka som idag är något för liten för henne och lite annat.

Måste bara visa min dotters glasburk där hon lägger de pengar hon skall ha med sig på resan. Allvarligt, jag smälter och jag hoppas att Eiffeltornet inte har blivit vinglig som på hennes lilla ritning =)

IMG_8790

Kanske att jag inte skulle rekommendera att satsa på arkitektutbildningen men vem vet? Jag kan ha fel =) Älskar det där glasburken helt enkelt för ni anar inte hur mycket tjejerna pratar om resan, om vad de skall ha med sig och om ställen de vill besöka.

Har fått i uppdrag att boka bord på ett ställe som heter Angelina där den godaste varma chokladen skall enligt recensioner serveras där så idag skall jag allt utföra mitt uppdrag =)

Var bara ”tvungen” att visa den där burken som fick mig att smälta <3

Idag är jag i butiken 11-17, imorgon 10-15 för er som kanske vill köpa det där Alla Hjärtans Dag presenten till någon ni gillar oavsett om det till  dottern, mamman eller en väninna för idag är det inte bara de som har en partner som har exklusiviteten till att få uppmärksamma kärleken lite extra.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *