Att ställa den där oväntade frågan till anden i glaset …

Idag har jag efter 1 timmas jobb och en mysig kaffestund på Kafé Orion suttit och läst viktimologi samt skrivit på den hemuppgiften som jag nu har är klar med och skickat in för granskning. Vi har egentligen fram till kl. 12 imorgon men så skönt att ha skickat den redan nu för av någon märklig anledning är jag alltid lite ”rädd” för att tekniken skall strula så att jag inte får den inlämnad i tid.

Viktimologi som fokuserar på offret vid ett brottsfall är en otrolig intressant forskning så kanske att ni är lite intresserad av det jag studerar eller är det bara något som skulle tråka ut er om jag nu skulle få för mig att skriva något inlägg om vad jag läser?

Nicole har ikväll haft tre kompisar som hon har bjudit på tacos och så fick de för sig att de skulle göra ”anden i glaset” innan de skulle vidare på bio.

IMG_8766

De såg så seriösa ut när de ställde frågor men så var de lite misstänksamma gentemot varandra, om huruvida någon av de styrde med sitt finger glaset till de olika bokstäverna. De ville ha den där frågan som ingen av de kan svaret på så, som den helt omogna mamman jag är =) kom jag med ett förslag som de godtog så Nicole frågade anden ”vad har min mamma för behå kupa?”

Anden hade fel så efter några ritual frågor där man tackar och bockar så avslutade de för att istället gå på bio. Mycket bättre tycker jag än att sitta med ett finger på ett glas =)

Nu blir det nog lite podd lyssnade med Molly i väntan på att bion är slut.

IMG_8793

Det blir nog inte mer än 4-4,5 timmars sömn inatt då imorgon skall jag upp 4.40 som jag numera försöker ha som rutin att göra 3 ggr/veckan.

4 thoughts on “Att ställa den där oväntade frågan till anden i glaset …

  1. Skulle tycka det vore jätte intressant om du ville dela med dej av dina studier,
    Underbart att läsa dina inlägg på morgonen med en kopp kaffe, kämpa på med träningen och ha en härlig fredag, stor kram❤️

    1. Då skall jag allt skriva något om det. Måste erkänna att vaknade kl. 3 efter 3 timmars sömn och skickade ett sms till min väninna att jag tar min träning på söndag, var alldeles för trött men håller mina 3 ggr i veckan som är mitt minsta mål =) Tack detsamma <3

  2. Jag hoppas också få läsa om dina nya kunskaper. Och gärna tips om du tycker någon bok skulle funka för oss läsare.
    Ha en bra fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *