Grattis på namnsdagen Babis …

Som jag kanske tidigare berättat så fick jag redan för bara några månader sedan att i Grekland är namnsdagen något man firar nästan som födelsedagar vilket kan låta lite märkligt för någon som mig som har inte någon blekaste aning om när jag eller någon annan i min närhet har sin.

Ni som följer bloggen vet vem Babis är då han och några andra sitter på Kafé Orion varje morgon och spenderar där några timmar innan han sedan skall vidare till nästa ställe. Då han är grek är det han som berättade hur viktig denna dag är och igår fick vi reda att idag är hans namnsdag i Grekland så Tania och jag bestämde oss snabbt för att vi skulle uppmärksamma detta på något litet sätt.

IMG_8908

Tania köpte igår en ballong och så träffades vi vid 9 tiden för att tåga in tillsammans och överlämna en blå stjärna till honom. Kan bara säga att han var nog väldigt mallig för han visade för alla han känner som kom in att ”hans tjejer” hade gett honom en present. Har du möjlighet att gå in på min insta story @michelacastellari kan du där se lite från detta.

Det blir väldigt påtagligt hur mycket något litet kan betyda även om tanken kommer i form av en ljusblå söt ballong.

IMG_8870

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *