Sömnlöshet och kramper i magen …

Igår natt vaknade jag 1.45 och kunde inte somna om, inatt 2.30 … Otroligt jobbigt när man vill sova och behöver det men inte kan … Förutom det gick jag och la mig igår kväll med kramper i magen och vaknade kl. 2 med de så har tagit en Treo och hoppas att det snart går över. Jag som skulle ha tränat med Tania vid 5 tiden … Helt uteslutet dock så som jag mår…

IMG_8311

Försökte ta en power nap mitt på dagen igår men det gick inte heller så läste istället de kapitel om rättspsykiatrin vi har på schemat.Det är nämligen just rättspsykiatriska utredningar i samband med rättegångar som är veckans tema och det frågorna och uppgiften jag skall och måste skriva idag skall handla om. När anses man lida av en psykisk störning så att en domstol bestämmer att den skyldige skall dömas till vård istället för fängelse? Hur ser en sådan utredning ut och hur tillförlitlig är den?

Igår kväll lämnade jag min läsning för att möta upp min väninna Linda på Kafé Viskan, vi åt en god sallad och satt och pratade i några timmar om livet och dess prövningar för de kommer och det gäller att ta sig igenom de oavsett hur jobbigt det kan kännas för stunden. Vi var nog rätt så djupa när vi delade med oss till varandra om några av de som vi själva har erfarit och som har gjort en både starkare och mer sårbar (en märklig ekvation det där =)

Väl hemma igår la jag mig i min dotters säng för hon har en massa lampor i sitt rum vilket gör att jag lättare att läsa inne hos henne. ”Mental disorders and crime”, kanske dags att fortsätta den läsning nu när jag ändå är vaken.

IMG_8337

4 thoughts on “Sömnlöshet och kramper i magen …

  1. Molly har koll på dig och jag undrar vad hon tänker egentligen … hon kanske tänker ( hoppas hon får sova så hon orkar med allt hon ska göra i sitt liv) ha en bra dag o hoppas de får sova i natt …

  2. Hej

    Wow är bilden tagen när du inte kan sova, så snygg du är även då…Och Grattis till VG på inlämningen av tentan
    Hoppas du mår bättre idag, är det stressen som spökar
    Trevlig helg
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *